body 13. poglavlje - ...Cimeri - Blog.hr body

ponedjeljak, 08.02.2010.

13. poglavlje

*Okrivite Anamariju za uranjeli post. Ja sam htjela izdržati do Valentinova; doista jesam, ali k vragu... -__- Tako lako me netko može nagovoriti!

Pokušat ću, od slijedećeg tjedna, objavljivati rijeđe!!! Nadam se da ću uspjeti!

Volim vas! :D

:*




Ashlee McCaleb's POV

Probudila sam se kraj Larrya koji je još čvrsto spavao. Maleni osmijeh mi se pojavio na licu kad sam se sjetila prijašnje večeri. Nekako je došlo do poljupca kad je Billie otišao spavati, nakon što je bivša žena nazvala nekoliko puta kako bi se uvjerila da je otišao spavati na vrijeme. Morala sam priznati da mi je dizala tlak, a da ju još nisam ni upoznala. Kakva to majka toliko gnjavi bivšeg muža oko djeteta?! Nenormalna majka, definitvno.
Nakon poljupca smo završili na krevet, došlo je do seksa, a onda sam zaspala u njegovom zagrljaju i sada sam se probudila kraj njega. Morala sam priznati da se onako dobro nisam dugo osjećala. Dugo se nisam probudila uz muškarca do kojeg mi je bilo stalo i to mi se jako sviđalo. Neki bi rekli da je nemoguće da ti se dečko svidi u tjedan dana, ali ja sam oduvijek bila posebna osoba.
„Dobro jutro!“ –Larryev mi je glas odvratio misli.
„Dobro jutro!“ –pogledala sam ga nasmiješeno.
„Koliko je sati?“
„Sedam!“
„Vrijeme je da se dignemo, ha?“
„To ti ne bi bila loša ideja!“
Nasmiješio mi se i poljubio, a moje je tijelo zadrhtalo od ozbuđenja. Dignuo se sa kreveta i počeo tražiti odjeću po ormaru dok sam ja svoju tražila na podu, te se obukla.
„Ja se idem istuširati. Doći ću odmah!“ –rekao mi je.
„Da napravim kavu?“ –upitala sam ga.
„Može!“ –nasmiješeno mi je klimnuo, te izašao iz sobe.
Veselo sam uzdahnula i otišla u kuhinju. Doista sam se jako dobro osjećala i nitko a ma baš nitko mi ne bi mogao pokvariti ovaj prekrasan dan koji je odlično počeo. Stavila sam lončić sa vodom na štednjak i pripremila stol.
„Ashlee?“ –začula sam dječji glas zbog čega sam široko otvorila oči.
„O, ne! Billie je budan!“ –šokirano sam gledala pred sobom. „Što sada, Ashlee? Što sada?!
Okrenula sam se i nasmiješila mu se ne znajući što reći.
„Billie!“ –ize njega se pojavio Larry. „Rekao sam ti da se prvo obučeš!“
„Dobro, tata.“ –pogledao ga je.
„Idemo!“ –povukao ga je za sobom, te se meni lagano nasmiješio.
Hvala Ti!“ –pogledala sam u strop i uzdahnula.
Nisam doista znala što bih mogla izmisliti da me pitao što sam radila ondje pošto djecu sve zanima. Na svu sreću se pojavio Larry i odvukao ga je odandje. Nadala sam se samo da će njega gnjaviti neugodnim pitanjima i da će mu znati odgovoriti.
Oglasilo se zvono na vratima, pa sam ubrzala korak prema njima kako bi ih što prije otvorila. Iznenadila sam se ugledavši nepoznatu ženu pred sobom. Bila je starija od mene, ali ne previše. Njena plava duga kosa bila je savršeno opeglana, ali primjetilo se kako joj to nije bila prirodna boja. Pogledala me svojim zeleno – smeđim očima od glave do pete i to pogledom koji mi je užasno išao na živce.
„Tko si ti?“ –upitala me ljutito.
„Ashlee!“ –odgovorila sam podignuvši jednu obrvu.
„Što radiš u mojoj kući?!“
Sada sam znala tko je ona bila. Anna, Larryeva bivša žena, i bila je iritantija nego što sam mislila da jest.
„Anna!“ –Larry se približio vratima.
„Što ona radi ovdje?!“ –ljutito je pokazala prema meni.
„Ashlee, idi u kuhinju!“ –rekao mi je.
Klimnula sam glavom i udaljila se, a onda ju ljutito prostrijelila pogledom. Nije imala nikakvo pravo doći ovdje i ljutiti se što sam bila kod njega. On joj je bio bio muž do prije tri godine i nema nikakvo pravo doći i živcirati se što je on nastavio dalje svojim putem. Stala sam iza zida, nedaleko od ulaznih vratiju, kako bih poslušala njihov razgovor.
„Tko je ona, Larry?!“ –upitala ga je ljutito.
„Ne tiče te se!“ –odgovorio je.
„Tiče me se sve dok se nalazi u mojoj kući gdje spava moj sin!“
„Ovo više nije tvoja kuća i radi se i o mome sinu, jasno?!“
„Ona nema pravo biti ovdje!“
„Anna, otkači! Prije tri godine smo odlučili da je najbolje da se rastanemo i tako je najbolje. Pusti me na miru da živim svoj život, ok?!“ –viknuo je. „Billie, mama je došla po tebe!“
„Bok, tata!“ –pozdravio ga je sin.
Začula sam kako je zalupio vratima, pa sam potrčala u kuhinju kako ne bi shvatio da sam sve čula, a bilo bi mi puno draže da stvarno nisam. Trebala sam otići u kuhinju i ne poslušati njihov razgovor jer sam se sada osjećala loše. Činilo mi se da je Anna još zaljubljena u njega jer nije postojalo nikakvo drugo objašnjenje za njenu predstavu.
„Oprosti.“ –začula sam Larryev glas, pa sam se okrenula prema njemu. „Anna je budala!“
„U redu je.“ –klimnula sam.
„Sigurno?“
„Da.“
Nasmiješio mi se i utisnuo mi poljubac na usne.
Ne!“ –rekla sam si. „Nikako nije bilo u redu!

Matt Doughtry' s POV

Ljutito sam se dignuo iz kreveta jer već satima nisam mogao zaspati, a uporno sam pokušavao. Bio sam umoran i iscrpljen, ali nešto mi nije dopuštalo da zaspem. Približio sam se prozoru i shvatio da kiša i dalje pljušti, što me užasno živciralo jer sam znao da ćemo se danas Larry i ja morati voziti gradom, a nisam to volio raditi kad je padala kiša. Uzdahnuvši sam se odmaknuo odandje i skinuo odjeću sa sebe, te potražio što bih mogao obući za posao unatoč tome što mi se jednostavno danas nije išlo. Bio sam previše zaokupljen svojim mislima i problemima da bih mogao razmišljati o hvatanju razbojnika po mokrim ulicama. Spustivši pogled na pod ugledao sam Rose-in grudnjak kraj kante za smeće.
Rose...“ –rekao sam si. „Ona je razlog zbog čega cijelu noć nisam mogao zaspati!
Podignuo sam ga sa poda i izašao iz sobe pošto više nisam mogao stajati ondje. Bilo je previše uspomena na provedenu noć s njom da bih ostao. Bacio sam njen grudnjak u kantu za prljavo rublje, te si isprao lice i odlučio obrijati jer nisam dva dana, a brada mi je narasla dovoljno da se naživciram.
Predivno!“ –frknuo sam. „Još bi neka tempirana bomba mogla uči u stan kako bi mi proljepšala jutro!
Iznenada su vrata zalupila, a ja sam poskočio od straha. Provirio sam iz kupatila i ugledao bijesnu Ashlee kako skida kaput i ljutito ulazi u sobu. Prostrijelila me pogledom, a ja sam svoj usmjerio u ogledalo.
Moraš uslišiti svaku moju molitvu, jelda?!“ –pogledao sam ljutito u strop, te odmahnuo glavom.
Izašao sam iz kupatila kad sam završio sa pranjem zuba, stavljanje odjeće u mašinu za pranje i brijanje, a onda sam pogledao na sat kako bih vidio da li imam vremena popiti jednu kavu ili ne. Naravno, nisam imao jer je već bilo dvadeset do osam, a ja sam trebao krenuti. Začudio sam se kad Rose nije bilo u kuhinji ili dnevnom boravku jer se inače budila prije mene.
„Ashlee?“ –otvorio sam vrata njene sobe.
„Što je?!“ –viknula je ljutito.
„Oprosti što te ometam, ali... Možeš li vidjeti gdje je Rose?“ –upitao sam ju prestrašeno.
„A ne možeš li ti pogledati?!“
Odmahnuo sam glavom. Doista nisam mogao.

Rose Butler's POV

Ležala sam u krevetu ispod debelo jorgana i gledala u kapi kiše koje su udarale u staklo prozora, te stvarale melodičan zvuk. Znala sam kako su mi oči crvene i natečene jer sam provela noć u suzama i kad sam se ujutro probudila, odlučila sam preskočiti predavanja na fakultetu pošto nisam mogla nositi naočale kako bih sakrila podočkanje i crvene oči.
Čula sam korake po stanu i znala sam da bi kad – tad netko od njih dvoje mogao doći provjeriti što je sa mnom, ali nadala sam se da to neće biti Matt. Nisam imala nikakve volje vidjeti ga, pogotovo ne u ovakvom stanju. Vrata sobe su se otvorila, a ja sam tiho uzdahnula moleći se da to nije bio on.
„Rosie...“ –odahnula sam kad sam čula da je to bila Ashlee. „Jesi li dobro?“
„Ne baš. Ostat ću kod kuće kako bih se odmorila danas!“ –rekla sam joj drhtavim glasom.
„Da te odbacim u bolnicu?“
„Nema potrebe. Treba mi samo jedan dan odmora i sve će biti kako treba!“
„Sad ću ja doći!“
Znala je. Znala sam da zna da nešto nije u redu sa mnom. Poznavala me više nego ja samu sebe da bi mi povjerovala. Ne bih niti ja jer sam rijetko bila bolesna.
„Loše joj je!“ –čula sam kako govori Matt.
Hoće li biti dobro?“ –upitao ju je sa zabrinutim glasom.
Da. Rekla je da joj treba malo odmora! Sutra će biti kao nova.
„Dobro. Pozdravi ju! Idem ja na posao!
Vidimo se!“
Vrata sobe su se ponovno otvorila, a ulazna zatvorila. Otišao je i osjetila sam olakšanje sada kad ga više nije bilo kod kuće.
„Hoćeš li mi sada objasniti što ti je?“ –Ashlee je sjela do mene.
„Slabo mi je i ništa više.“ –odmahnula sam glavom.
„Jesi li sinoć popričala s Mattom?“
„Da!“
„Što je rekao?“
„Rekao je da... da je to bila samo pogreška, da sam ja još jedna u nizu i... da... da zaboravim na to!“
„Rosie...“ –podragala me po licu. „Dopustila si još jednom ženskarošu da te povrijedi!“
„Znam!“ –obrisala sam suze. „Nisam htjela!“
„Znam da nisi, ljubavi. Smiri se i vidjet ćeš da će sve proći!“
Klimnula sam glavom. Znala sam i sama da jednom mora proći, ali kada? Kada je pravo pitanje.

Larry O'Conner's POV

Ušao sam u Policijsku upravu razmišljajući o Ashlee. Bila je drugačija, tiša nakon što je Anna otišla, ali govorila je da je sve u redu. Nisam joj mogao povjerovati kad se ponašala kao da ju nešto veliko muči, a to je sada mučilo i mene. Nisam htio da pomisli nekakve gluposti jer se moja glupasta bivša supruga pojavila na pragu moje kuće napadajući je. Bio sam siguran da je čula našu svađu i doista sam se nadao da se neće živcirati zbog toga. Bilo mi je stalo do nje i nisam mogao dopustiti da mi bivša žena upropasti predivnu priliku. Nisam imao niti jednu curu nakon razvoda jer sam odlučio uživati kao single, ali kad se Ashlee pojavila... sve se promjenilo.
Otvorio sam vrata svlačionica u kojoj je već bio Matt, a i još nekoliko kolega. Primjetio sam tragove noktiju na njegovim leđima i odmahnuo glavom.
Cure i on...“ –rekao sam si. „I dalje se ne mogu nadiviti kako ima snage!
„Hej, Larry!“ –pozdravio me.
„Hej!“ –klimnuo sam. „Vidim da si se družio s nekom mačkom, ha?“
„Spavao sam s Rose!“ –rekao mi je kratko, te sklonio pogled.
Vilica mi je pala dok su mi u glavi odjekivale njegove riječi. Nisam mogao vjerovati da je spavao sa cimericom i to s djevojkom koja ga inače nije mogla podnositi kad bi u pitanju bile cure. Zatvorio je vrata ormarića i izašao iz svlačionica, a ja sam ga slijedio. Već kod kuće sam obukao uniformu i samo sam se trebao najaviti kako bismo krenuli u patrolu.
„Jesi li pričao s njom o tome što se dogodilo?“ –upitao sam ga sa zanimanjem.
„Rekao sam da je još jedna u nizu.“ –odgovorio mi je dok je potpisivao papir.
„Nisi, jelda?!“
„Da!“
„Matt, jesi li ti normalan?!“
„Nisam mogao dopustiti da me još jedna povrijedi!“
Zbunjeno sam ga pogledao pokušavajući shvatiti što je s time želio reći. Po glavi mi se vrtilo razmišljanje da on možda osjeća nešto više od prijateljstva prema njoj – što je bilo nemoguće. Matt Doughtry ili barem onaj kojeg sam ja znao, volio je veze samo na jednu noć i nikada ih nije gledao kao cure koje su mu se sviđale po karakteru već po adutima.


Now I'm left up in my lonely room
She left her underwear and her perfume
I never thought that it could be this good
And I still feel her lips upon my fingertips

23:05 - Komentiraj ( 13 ) On/Off

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.




Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

"People are always telling you that change is a good thing, but what they're really saying is that something that you didn't want to happen just happened. ~ You've Got Mail"

Elisa - Rock your soul

Adastra - Ja se kajem

A Fine Frenzy - Almost Lover

Rose Butler(21)
Image Hosted by ImageShack.us
~I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection. I chose to love you in your loneliness, for in your loneliness no one owns you, but me.
-Source Unknown


Matt Doughtry(21)
Image Hosted by ImageShack.us
~Even if love is full of thorns, I'd still embrace it for I know that in between those thorns, there is a rose that's worth all the pain. -
Source Unknown

Ashlee McCaleb(21)
Image and video hosting by TinyPic
~When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams.
-Dr Seuss


Larry O'Conner(23)
Image Hosted by ImageShack.us
~We sat side by side in the morning light and looked out at the future together.
-Brian Andres


Hanna Butler(23)
Image and video hosting by TinyPic
~Friendship opens many doors, each with a different view, but none could be more welcome than the door that leads to you.
- Source Unknown


Anna O'Conner(23)
Image and video hosting by TinyPic
~It's true we don't know what we've got until its gone, but we don't know what we've been missing until it arrives.
-Source Unknown


Rita
Doughtry(18)
Image and video hosting by TinyPic
~Love at first sight is easy to understand; it's when two people have been looking at each other for a lifetime that it becomes a miracle.
-Amy Bloom

Arhiva:

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.
17.18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.25. 26. 27. 28.
29. 30. 31. 32. 33. 34.



Copyright © 2009-2010.
By:
Rose B.

CREDITS

picture: deviantart
base code: sugarmeemee